YASAMI WOK ZAANDAM

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 162 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Yasami Wok Zaandam. Meer weten? Ontdek meer

25 jun 2024 om 22:04 Eten super slecht voorbereid er staan producten op de menu wat niet eens op voorraad is. Het is je geld zeker niet waard!
24 jun 2024 om 23:28 Heerlijk zoals altijd mmmmm
22 jun 2024 om 21:49 Eten was oké maar het heeft langer dan 2 uur geduurd voordat het eten er was. Opgegeven nummer is ook niet bereikbaar. Al met al geen goede eerste ervaring.
19 jun 2024 om 23:55 Snelle bezorging, goeie portie, en smaakvolle hap
16 jun 2024 om 11:08 Zoals ik gewend ben van ze was het eten heerlijk en perfect op tijd bezorgd.
14 jun 2024 om 8:48 Het eten is zalig en de prijzen zijn wat aan de hoge kant
9 jun 2024 om 23:30 Heerlijk gegeten
31 mei 2024 om 13:38 Ongekookte rijst en loumpias die 2 sec zijn gebakken. Was gewoon niet te eten, super slecht eten en gwn vies .. is voor mij de eerste en laatste keer nooit meer
29 mei 2024 om 22:11 Vandaag eten besteld, duurde meer dan 2 uur voordat het eten er eindelijk was en nog liegen over dat de bestelling al onderweg is. Jammer, eten is lekker maar service 10x niks. Wij bestellen hier niet meer.
29 mei 2024 om 5:50 Eten was snel en netjes bezorgd en het eten was heerlijk warm! Moet zeggen dat ik aangenaamd verrast ben aangezien het eten heerlijk vers en goed bereid was. Heb erg genoten van het eten en is zeker voor herhaling vatbaar :D
27 mei 2024 om 21:51 Ben te laat geleverd en dan nog beweren dat adres verkeerd doorgegeven is ( duidelijk te zien op de app bij de omschrijving)
23 mei 2024 om 21:26 Top.